Projecten Mix

L’esprit Citroën 90+1

Een reeks van 20 beelden die Citroën in beeld brengen, zonder gewoon ‘Citroëns te tonen’. De ziel van het merk eerder, dat moest het worden. 20 Verhalen, ernstig, speels, poëtisch, filosofisch, technisch, humoristisch, passioneel… (De volledige reeks is te zien bij Beeld van het menu). De reeks werd voorgesteld tijdens ‘CitroënStory’, het weergaloze evenement van de Amicale Belge van CitroënClubs i.s.m. Citroën zelf, op het circuit van Zolder.

kamer van de rusteloosheid

Een tentoonstelling onder die titel in de Kunsthal Sint-Pietersabdij te Gent. Het centrale werk is een op de locatie geïnspireerde boekrol die een allegorie op de rusteloosheid bevat, verlucht met etsen. De boekrol werd geflankeerd door vijf andere etsen.

bois, matière à réflection

Een uitgave van drie gedichten met twee originele houtsnedes.

Motion d’amour

Een tentoonstelling waarbij poëziefragmenten gezeefdrukt op cursuspapier de kunstwerken aan de muur waren. De catalogusafbeeldingen bij de poëziefragmenten werden tekeningen van de tentoonstellingsruimte.

Amor & Psyche

Een tentoonstelling met een gelegenheidsuitgave in een luxedoos van de zes prenten en gedichten over de mythe van Amor en Psyche.

Jazz nr. 20, poëzie-grafiek boetiek

Een project van vkh Torhout, in totaal 20 mappen met telkens een gedicht en een originele grafiekprent, verkrijgbaar in een verzameldoos.